000 – 000 0000

   info@theworkscreations.nl

   Admiraliteitskade 79, 3063 EE Rotterdam, Nederland

SNELLER GROEIEN? WEBCARE IT IS!

WAT HOUDT WEBCARE IN?

Is het voor jouw bedrijf en socials belangrijk om je volgers extra aandacht te geven? Zet dan onze webcare service in!

Wat houdt webcare precies in? Wij gaan online interactie aan om feedback van consumenten of andere stakeholders (vragen, opmerkingen en klachten) te signaleren en te behandelen of door te sturen.

Zo zorgen wij ervoor dat jouw klanten zich gehoord voelen.
En we spread the love door berichten te liken en getagte berichten te delen.

SIDE NOTE: Deze tool is alleen beschikbaar om in te zetten als je een social media abonnement hebt.

WEBCARE PASSIEF

Je klant zit op social media, dus daar wil je ze de service bieden door te antwoorden op hun vragen. En je wilt hun triggeren om meer interactie te creëren.

Wij liken en reageren in de comments op jouw platforms op elke vraag die wordt gesteld op opmerking die wordt gemaakt. Dit draagt bij aan een betrouwbare en transparante customer-experience. Wij zorgen ervoor dat jouw volgers ervaren dat ze gezien en gehoord worden!

€185,-

per maand

WEBCARE ACTIEF

Je klant zit op social media en volgt jouw account. Als zij niet naar jou komen, dan stappen wij op hun af!

Wij zoeken pro-actief de interactie op bij jouw bestaande volgers. Door hen te volgen, hun berichten te liken en positieve comments te plaatsen. Ook kunnen we hun vragen beantwoorden en tips en tricks geven!

€185,-

per maand

I WANT MORE!

ZET EEN INFLUENCER IN!

Waarom is het slim om met socials influencers te werken? Een social influencer is een persoon met heel veel volgers op social media. Door dit grote bereik is hij of zij in staat is om een specifieke doel-groep te bereiken, overtuigen om langs te komen en activeren om te volgen.

Op social media zijn in een handomdraai heel veel influencers te vinden. Maar welke influencer past er nu goed bij jou merk? Wij hebben een database opgebouwd van meer dan 1000 profielen gevestigd in Rotterdam + Amsterdam en omstreken.

Wij gaan voor jou op zoek naar een match en zorgen ervoor dat zij unieke content creëren en verspreiden via social media over jullie product of dienstverlening.